Сообщество предпринимателей, трейдеров, инвесторов и тех, кто стремится к финансовой независимости и изменению мира
Salam uşaqlar mən mostbet official mobile version yükləmək istəyirəm telefonuma hardan tapa bilərəm. Android telefonum var Google Play-də axtardım tapmadım hardan yükləyə bilərəm təhlükəsizdimi. Bir də mobil versiya ilə proqram arasında nə fərq var hansı daha yaxşıdı. Kim uzun müddətdi mostbet istifadə edir öz təcrübəsini yazsın mənə də kömək etsin. Proqram nə qədər yer tutur telefonda ramı çox yeyirmi köhnə telefonum var qorxuram ağır olsun. Mənə məlumat verin zəhmət olmasa.
Mostbet official mobile version dedikdə iki şey nəzərdə tutulur biri brauzerdə açılan mobil versiya digəri isə yüklənən proqram. Mobil versiya heç bir şey yükləmək tələb etmir sadəcə brauzerdə sayta girirsən o avtomatik ekranına uyğunlaşır. Proqram isə təxminən 90 MB yer tutur mənim telefonum Samsung A20-dir köhnə modeldir çox rahat işləyir ramı da çox yemir. Google Play-də tapmaq mümkün deyil birbaşa saytdan yükləmək lazımdır. Ən təhlükəsiz mostbet official mobile version yükləməsi üçün mən sənə məsləhət görürəm mostbet official mobile version səhifəsinə keçib oradan endirəsən burda həm mobil versiya haqqında məlumat var həm də proqramın linki. Mən həm mobil versiyadan həm də proqramdan istifadə edirəm proqram daha sürətlidir. Yüklə görəcəksən fərqi.
с 1 по 2 из 2