Сообщество предпринимателей, трейдеров, инвесторов и тех, кто стремится к финансовой независимости и изменению мира
Salam, əziz forum üzvləri. Mən Mostbet-də oynamağa qərar verdim, amma ən böyük problemim odur ki, rəsmi saytı tapa bilmirəm. İnternetdə çoxlu sayt var, hamısı "rəsmi" olduğunu iddia edir. Hansının doğru olduğunu necə başa düşüm? Fərqləndirici işarələr varmı? Mən pul yatıracağam, qorxuram ki, saxta sayta düşüm və pulumu itirim. Təhlükəsizlik üçün nələrə diqqət etməliyəm? SSL sertifikatı kifayətdir? Bəlkə kiminsə dəqiq linki var? Çox sağ olun.
Salam qardaş. Bu, ən vacib suallardan biridir və mən də ilk vaxtlar eyni narahatlığı yaşayırdım. Rəsmi saytı tanımaq üçün bir neçə əlamət var. Birincisi, ünvanda "https" olmalıdır və qıfıl işarəsi görünməlidir. İkincisi, rəsmi saytın dizaynı çox keyfiyyətlidir, heç bir qrammatik səhv olmur, şəkillər aydındır. Üçüncüsü, canlı dəstək həmişə işlək olur və tez cavab verir. Mən özüm həmişə mostbet official səhifəsindən girirəm, bu link birbaşa rəsmi sayta aparır və mən illərdir istifadə edirəm, heç vaxt problem yaşamamışam. Saxta saytlar adətən ünvanda bir hərf dəyişikliyi edir, məsələn "mostbet" əvəzinə "mostbet" yazır, ona görə diqqətli ol. Sənə məsləhətim, bu linki əlfəcinlə, həmişə ordan gir, pulun təhlükəsiz olsun.
с 1 по 2 из 2