Сообщество предпринимателей, трейдеров, инвесторов и тех, кто стремится к финансовой независимости и изменению мира
Witam wszystkich. Właśnie założyłem konto w Vavada, ale nie jestem pewien, jak odebrać vavada darmowe spiny. Czy przyznawane są automatycznie, czy trzeba je aktywować w panelu bonusowym? Na jaki slot są przeznaczone? Czy trzeba spełnić jakieś dodatkowe warunki, żeby móc je wykorzystać? Nie chcę niczego przegapić, bo słyszałem, że bonusy mają termin ważności. Będę wdzięczny za konkretną instrukcję.
Vavada darmowe spiny są przyznawane automatycznie po potwierdzeniu adresu e-mail (kliknięciu w link aktywacyjny przesłany na skrzynkę). Otrzymujesz 100 darmowych spinów na slot Great Pigsby Megaways od Pragmatic Play. Free spiny mogą być przyznawane w kilku transzach – np. 20 spinów dziennie przez 5 dni. Aby sprawdzić ich status, wejdź w zakładkę "Bonusy" w panelu konta. Wygrane z darmowych spinów trafiają na saldo bonusowe i podlegają obrotowi (wager) w wysokości x20, a czas na odkręcenie to 14 dni. Minimalny depozyt nie jest wymagany do samego odebrania spinów, ale jeśli chcesz skorzystać z bonusu powitalnego od depozytu, to trzeba wpłacić minimum 50 zł. Pamiętaj też, że slot Great Pigsby Megaways ma RTP około 96,5% i średnią zmienność. Więcej szczegółów znajdziesz na vavada darmowe spiny. Życzę udanych obrotów.
с 1 по 2 из 2