Сообщество предпринимателей, трейдеров, инвесторов и тех, кто стремится к финансовой независимости и изменению мира
Salam hərkəsə. Mən mostbet azerbaycan yükle etmək istəyirəm, amma hardan başlayacağımı bilmirəm. Mənim telefonum iPhone 11. App Store-da yoxdur. Dostum android-də yükləyib, amma mənə faylı göndərə bilmir. Mostbet azerbaycan yükle iPhone üçün necə edilir? Mənə addım-addım təlimat lazımdır. Bir də sual: iPhone-da quraşdırmaq təhlükəsizdirmi? Apple deyir ki, rəsmi mağazadan kənar tətbiqlər təhlükəlidir. Amma çoxları istifadə edir. Nə etməliyəm? Çox sağ olun cavablar üçün. Ümid edirəm kimsə kömək edər.
iPhone-da mostbet azerbaycan yükle bir az fərqlidir, amma mümkündür. App Store-da olmadığı üçün rəsmi saytdan üsulla quraşdırmaq lazımdır. Addım-addım belə edin: birinci – Safari brauzerində rəsmi sayta keçin. İkinci – ekranda “iOS üçün yüklə” düyməsini tapın. Üçüncü – profil faylı yüklənəcək, ona toxunun. Dördüncü – parametrlərə gedin, “Yüklənmiş profil” bölməsində təsdiqləyin. Beşinci – etibar etmək üçün “Parametrlər” – “Əsas” – “VPN və cihaz idarəsi” – “mostbet”ə etibar edin. Altıncı – tətbiq quraşdırılacaq. Təhlükəsizlik baxımından Apple xəbərdarlıq edir, amma rəsmi mənbədəndirsə problem yoxdur. Milyonlarla istifadəçi bu üsuldan istifadə edir. Ən doğru ünvan budur: mostbet azerbaycan yükle Quraşdırdıqdan sonra telefonu yenidən başladın. Hər şey işləyəcək. Narahat olmayın!
с 1 по 2 из 2