• RSS-лента

•  
      CommentAuthorNanofan
    • CommentTime1 день назад

Mən Brazilıyadan. Mostbet bônus axtardım, salam bonusu 100% + 250 freespin vəd edir. Mən 100 real depozit etdim. Amma hesabımda cəmi 100 real var, heç bir bonus gəlməyib. Dəstəyə yazdım, dedilər "bonus aktivləşməyib". Nə etməliyəm? Depozit edəndə heç bir qutu işarələməmişəm. Bəlkə kodu daxil etməli idim? Çox məyusam, onsuz da şansımı itirmiş kimi hiss edirəm. Kömək edin zəhmət olmasa. Pul itirmək istəmirəm.

•  
      CommentAuthorMonsel
    • CommentTime1 день назад

Başa düşürəm sizi, bu çaşqınlıq çoxlarının başına gəlir. Mostbet bônus avtomatik olaraq aktivləşmir. Depozit edərkən depozit pəncərəsində "Bonus istəyirəm" yazısı olan qutunu İŞARƏLƏMƏK LAZIMDIR. Siz bunu etməmisinizsə, bonus gəlməyəcək. Hələ də ümidinizi kəsməyin – dəstəyə yazın: "Mən bonusu aktivləşdirməyi unutmuşam, depozitdən sonra əlavə etmək olarmı?" Bəzi operatorlar 24 saat ərzində bonusu əllə əlavə edə bilirlər. Əgər imtina etsələr, bonus itib – kompensasiya olaraq bəzən freespinlər verirlər. mostbet bônus linkində bonusun aktivləşdirilməsi addım-addım şəkillərlə göstərilib. Növbəti dəfə bonus almazdan əvvəl onun mərc tələblərini (x35-x50) mütləq oxuyun. Yeni başlayansınızsa, bonus almadan oynamaq daha təhlükəsizdir. Sakit olun, pulunuz itməyib, sadəcə bonusu qaçırmısınız. Növbəti depoziti düzgün edin. Uğurlar!

Добавить сообщение
    Логин Пароль